Mi volt ma a YT-on?

Mi volt ma a YT-on?

HErBY #9

2018. január 08. - YTBlog

Miért nem szartam be?!

 

HErBY (Dely Péter), sümegi lakos a fatárolójában ül. Szürke-narancssárga kötött kardigánt és koptatott farmert visel. A videót úgy kezdi, hogy bejelenti, hogy már korábban tudta, hogy a kardigánja egyszer jó lesz valamilyen háttérhez.

 

Elmondja, hogy korábban volt neki a kínos dolgok vagy ahhoz hasonló című műsora, amelynek más lett a címe.

Bele is kezd a lényegbe: arról beszél, hogy van olyan helyzet, amikor az ember egyedül van akárhol és rájön a finghatnék és meg akarja üzenni a világnak a hangját. Persze, ezt főleg akkor szokták az emberek, amikor egyedül vannak, természetesen a fiúk ezt akkor is, amikor nincsenek egyedül, bár Péter bevallása szerint ő nem ezek közé tartozik.

Fel is áll, hogy szemléltesse mire is gondol, kissé hátralép, szájával fröcsögő finghangot hallat, majd a fenekéhez kap miközben száját tátja, szemét mereszti. Kezével körkörös mozdulattal jelzi, hogy a végbele környékén ilyenkor szokott langyos érzést tapasztalni. Eljátsza, hogy szokott ilyenkor a WC felé sasszézni, majd leülni, a nadrágját lehúzni majd ellenőrizni az eredményt (fiúknál boxer alsó, lányoknál bugyi). De nagy meglepetésére ilyenkor nem szokott semmit sem találni a gatyájában. Ilyenkor teljesen zavarba jön, hogy mitől volt a langyon érzése – biztos hasmenése van, szokta megállapítani, majd rányom újra, hogy jöjjön ki a termés. WC papírt szokott ilyenkor letekerni, majd kitörölni a lukát, majd a legnagyobb megdöbbenésére meg szokta állapítani, hogy leült fingani! Ez teljesen abnormális! Fel nem tudja fogni, hogy mi lehetett a korábbi langyos érzés!

Ennek a szituációnak a teljes ellenkezője az, amikor buszon, vagy akárhol akar egyet sunyiban fingani. Csak egy kis szellentés, pukkantás, mivel érzi, hogy korog a segge. Csak egy apró szisszentés. Ekkor az szokott vele történni, hogy amikor legközelebb leül a WC-n, óriási megdöbbenésére veszi észre, hogy tele van szarva a gatyája (nők esetében bugyi). Nem normális az ilyen!

A következő furcsa helyzet az, amikor megtörténik a fosás és utána csak a segglyuka tiszta, de az egész partszakasz olyan. Érthetetlen számára, hogy ilyen előfordulhat.

Újabb furcsa helyzet mesél el, amikor 3 évnyi székelés után, csak egy babszemnyi ürülék hagyja el a végbelét az embernek, amely ráadásul nem is kemény.

A legérthetetlenebb számára továbbra is az első (nagy puki, de nincs beszarás) szituáció.

Elgondolkodik, hogy miért is nem tart kukát a budiban azokra az esetekre, amikor beszarik.

A videó végére megállapítja, hogy jobb, ha hagyja!

A bejegyzés trackback címe:

https://ytrecap.blog.hu/api/trackback/id/tr8213558699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása