Mi volt ma a YT-on?

Mi volt ma a YT-on?

HErBY #2

Kajanindzsa

2017. október 16. - YTBlog

A mai videóban HErBY, mint ahogy az utóbbi pár napban tette, elment a SPAR-ba és bevásárolt. Rácsodálkozott az üveges ROYAL sörre, amely amúgy a kedvenc söre – dobozból. Útközben arról beszélt, hogy milyen kaját szeretne készíteni és hogy miket fog hozzá vásárolni. A boltból kijövet bevallotta, hogy jobban ismeri már a boltosokat és a vevőket arcról mint a saját FB csoportjának tagjait.

 

Beszél még Petra furcsa fóbiájáról: attól van hányingere, hogy rázoomol a Balatonra a GoogleMaps-en, miközben űrhajós szeretne lenni és élvezi a vásári játékokat.

Sajnos nem volt tarja, de szerencsére tudott sertéslapockát vásárolni, ami szerinte hasonlóan zsíros.

A rutinok kiépítése kedvéért ivott egy kis tömény italt az aluljáróban.

Azon töpreng, hogy szeretné folytatni a HERBY konyha csatornáját, mivel a sümegi magányában ez is egy rutin lesz számára, hogy kétnaponta főz valami.

Újabb saját magából kiinduló általánosítással megállapítja, hogy minden ember (mivel mindenki egyforma) másnál szeret mosogatni, otthon pedig nem. Egy perc alatt otthon érzi magát másoknál, süt-főz-takarít.

A taxis Balázs délután 4-re megy érte és viszi vissza Döbröntére.

A videó végére még egy szerelmi vallomás is belefért a videót jegyző HErBY-nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ytrecap.blog.hu/api/trackback/id/tr8812993090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása