Mi volt ma a YT-on?

Mi volt ma a YT-on?

HErBY #5

Költözési cókmókok

2017. október 18. - YTBlog

HErBY szobában ül.

Roland levelét olvassa, amelyben felfedi véleményt a másolat Converse tornacipőjéről. HErBY hülyeségnek tartja, hogy 18E-ért vett egy hamisnak mondott cipőt.

Elmeséli, hogy 6-7E-ért már vett kamu cipőt. Eredetinek árulják a hamis cipőt?! Átverés.

Azon töpreng, hogy vajon a Converse engedi-e ezt.

Megy a válogatásikombó. Mire lehet szükség az új sümegi házban. Megérkeztek a szivacsok is a Jysk-ből. Kókuszgenyós. 2 kicsit rendelt.

A héten még jön a mosógép és hűtő. Hatalmas az űrtartalma a mikrónak, amely már nagyon régóta megvan a családban. Elmeséli, hogy a ’90-es években mindenki mikróban főzte a tésztát, mert a mikró nem süt, hanem főz – kivéve, ha van benne grill funkció.

Bemutatja, hogy milyen workzone ragasztóval ragasztotta meg cipőt.

A telefon kijelzője el van repedve, de nem fog 5.000 forintot rákölteni üvegfóliára. Lehet, hogy bomlik a telefon.

Le-felmászkál, keresi a táskáját, amely terepszínű. Sehol sem találja. Lehet, hogy haza sem vitte a tegnapi erdőben tett kirándulás után.

Ellenőrzi, hogy jó lesz az időjárás.

A sümegi fatüzelésű vlogokhoz felhalmozott fahulladékot bemutatja.

Aznapra Dr. House nézés van betervezve előtte feles ivás és sör ivás.

Használt székeket és szétnyitható asztalt is fog vinni Sümegre, mivel sokat ül konyhákba. Lesznek majd „Hogy szartam be?!” videók.

Pumpa táskával megy a boltba. Pásztor Gergő haverja a MÁV-hoz akar menni kalauznak. HErBY nem tudja, hogy tanfolyam kell-e hozzá vagy mi. Szeret vonatozni és utazni is. Új karrierlehetőség?

A fényben látszik a telefon törött kijelzője.

Leülteti Hope kutyát a bolt előtt, aki megvárta. Sümegen nem fog póráz kelleni.

Vett sört – ennyi az infó.

Hazaérve sem érti, hogy hol lehet a táska, amelyben még a GoPro is benne lehet.

A kidőlt farönkre rakta le utoljára a táskát. Töpreng. A GoPro megvan! Gyorsan visszanézi a live-ot. Rajta van a táska a videóban. Nem érti, hogy mi lehet. Márkás a táska, újonnan drága volt. Piacos, lomi táska.

Főzni szeretne, de nincs kinek. Úgy dönt, hogy megfőz és majd kidobja. Az édesanyja mindig megelőzi.

Megvan a táska! Betolva! Nem tudta, hogy az EASTPAK egy márka. El sem hiszi az ember, hogy mennyit lehet beletölteni. Istvánnal korábban kipróbálták, hogy 22 sört tudott hazavinni.

Más videósok a kiscicákról beszélnek, HErBY meg erről.

Kijelenti, hogy főleg reggelente vlogol. Vajon ez a mainstream ellentétje? Polgárpukkasztás?

Fáj a háta, mert cipzáron aludt. 6 órás live-ot adott elő előzőnap.

Pivothead napszemüveges kamera. Előző esete annyit ivott, hogy tetszett magának. Elszállt a buli – de ebben semmi sincs, ha valaki táncol, ha szól a zene.

Másodjára is elköszön. Tervez egy barkóbatigrist is, mert még számos kategóriát nem próbált ki. Pedig a tigris az előző live-ban meg is szólalt! Ruha már volt – kesztyű, állatos sok volt, mert Kimberlié csak azt tudta. Zöldség-gyümölcs is volt már korábban. Foglalkozások és sport nem volt még.

 

Elköszön!

A bejegyzés trackback címe:

https://ytrecap.blog.hu/api/trackback/id/tr5913015232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása