Mi volt ma a YT-on?

Mi volt ma a YT-on?

HErBY #1

Finomfőzelék

2017. október 16. - YTBlog

Ebben a videóban egy finomfőzeléket készít HErBY. Szürke villámzáras pulóvert és a kék, koptatott farmerjét viseli.

Punnyadós napot terveztek Kingával, de mivel HErBY izgágafajta, ezért nem bírta ki, hogy ne csináljon valamit. Ez egy főzelék.

Hiányzik neki HOPE – a kutyája –, akit Döbröntén hagyott, bár sokszor a LIVE adásban azzal viccel, hogy meghalt a kutya.

Ismét megtudhatjuk tőle, hogy a CURVER [e: curver] gyárban hogy oldotta meg, hogy ne kelljen álldogálni a fröccsöntő gép mellett operátorként – ezért a munkatársai, akik az evőeszköztartó gép mellett dolgoztak irigyelték is.

HErBY-t idegesítette Oszkár főzős videója, amelyben Oszkár - HErBY elmondása alapján - receptből főz. HErBY számár a főzés is egy kreatív tevékenység, amelyet nem lehet receptekkel keretekben szorítani.

HErBY a majonézt, amely sót tartalmaz, megkívánja és a flakonból, egy „Szarjál a számba, geci!” felkiáltás kíséretébe közvetlenül a szájába fecskendez.

„Hót” – ezt a kifejezést bármihez, bármikor hozzá lehet tenni. (Jelentése bizonytalan.)

A főzeléket habarásügyi minisztériummal lehet sűrűbbé tenni, amely pokolian finom. Főzés közben majdnem elfelejt inni, de aztán eszébe jut, miután kimegy a gyönyörű októberi napsütésbe, miközben Ruskovics folyamatosan moderál, kitilt.

Zsombor folyamatosan küldi a pénzt, először 200-at, majd 400-at végül újra 400 HUF-t küld HErBY-nek, aki végre észreveszi az 1000 HUF-t. Ezután még újabb 400 forint kerül HErBY számlájára.

Kiderül, hogy női felsőben főz HErBY. De ő kiszámította a pénzét, az utolsó 1500-at a SPAR-ban költötte el. A hétvége miatt nem tudja a PayPal-ról a pénzeket utalni, de majd most, hogy újra hétköznap van, már tud menni a pénz az OTP-re.

Kedden vissza fog térni Döbröntére unatkozni, eközben a főzelék csak bugyug. Jó sok liszttel fel kell majd önteni.

A majonézben és a Piros aranyban is van „zselatingenyó”, amelynek köszönhetően nem folynak ki a tubusból.

A fentebb említett adakozó kedvében lévő Zsombor randit kér HErBY-től, aki egy novemberi orális kényeztetést helyez kilátásba – persze csak a megfelelő humorérzékkel bíró nézők értik a kommunikációjukat.

HErBY sajnálja, hogy nem talált több női ruhát, amiket felvehetett volna.

A főzelék olyan gazdag lesz, hogy Zimány Linda is beleszeretne, miközben HErBY-nek kedve támadna a saját arcába fröccsenteni a serpenyőben melegedő csirkepaprikást, amely főleg combból készült. A korábban több videóban leszólt elektromos cigaretta folyamatosan sistereg.

HErBY meg sem tudja tippelni, hogy hány óra van – gyorsan jön a cseten a válasz: 11:06. Ekkora el is fogy a reggel a SPAR-ban vásárolt 2 decis vodka. Az üres üveg a kukában landol. A leszokással HErBY bevallása szerint jól áll.

A habarás egyre finomabb. A hűtőben miden van. A fokhagyma mindenbe jót tesz.

Amíg a mikróban melegíti a műanyag edényben a habarást vár. A karalábé nem akar megfőni, de nincsen abban semmi.

A cseten sok a buta ember.

Gyors oktatás arról, hogyan kell ritmusra kopogni az evőeszközökkel amikor lerakja az ember a pultra – körülötte már sok ember így csinálja.

A habarásba megy egy kis lé a pörköltről, „habarógenyó” hiányában kanállal kell elkeverni. Belemegy a főzelékbe a habarás, az edényt majd a gyerekek kinyalják.

A főzelék kicsivel jobb lett mint a szex. Az előzőnapi pálinkás gyomornak jólesik. Erre megy még egy kis sör, valamint egy kis bor is, mivel HErBY nem pocsékol.

Főzelék egy kóstolás során leégeti a tüdejét egy pillanatra. Szép lett a főzelék, amely jól fog esni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ytrecap.blog.hu/api/trackback/id/tr6612993124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása