Mi volt ma a YT-on?

Mi volt ma a YT-on?

Turi Tamás #1

Oxford 9. rész – Természetrajzi múzeum emelet

2017. október 16. - YTBlog

Turi Tamás Oxfordi videóinak 9. része.

A természetrajzi múzeumban járt. A kamera egy szelfiboton, Tamáson egy mikrofon.

Nem vásárol könyvjelzőt, mert előtte japánok szarakodtak.

A pattintott kőszerszámok után felmegy az emeletre. Nem olvasgatja a kiírásokat, mert azokat otthon is el tudja olvasni. Ügyesen olvassa az angol szöveget miközben számos bogarat megmutat a tároló falon.

Megtudhatjuk, hogy az őserdei növények igazából nem szobanövények. Egy nagy tévén bele lehet zoomolni különböző bogarak képeibe. A pillangó hatalmas fejét gusztustalannak találja Tamás. A nagy csótányok, amelyek a kutyakaját eszik szelfizésre teremtettek.

„Lehet undorkodni!”

A méhkaptár megtekinthető, ahogy ki-bemászkálnak – nem érzik magukat rosszul.

A múzeum körséta gyorsan véget ért. Tamásnak kis időbe telt mire leesett, hogy a néprajzi múzeumban van. A magyar cimbalmot, elmondása szerint felismerte. A 12-13 m magas indián totemoszlopokat lefotózta. A múzeumok látogatása után elballag.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ytrecap.blog.hu/api/trackback/id/tr212993242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása